Zoeken
Menu
 • SMART spiegels

  • Toptechnologie
  • Premium kwaliteit
  • Europese productie

  Bekijk aanbod

5 accessoires
Op maat gemaakte productie
Premium kwaliteit
Gratis verzending

Het eerste slimme apparaat in uw huis!

Geniet van optimaal comfort met de SMART spiegel, een symbool van functionaliteit, modern design en geavanceerde technologie. De SMART spiegel transformeert uw interieur tot een nieuwe en stijlvolle ruimte. Geniet van uw tijd voor de spiegel door te luisteren naar muziek of uw favoriete podcast, een film te kijken of het ochtendnieuws en uw correspondentie te lezen. Een revolutionaire combinatie van de perfecte spiegel met de nieuwste technologie.

De SMART spiegel voldoet aan verschillende eisen van het moderne leven:

 • Perfect zicht in de spiegel dankzij LED-verlichting
 • Een stijlvolle toevoeging aan je interieur
 • Efficiënt gebruik van tijd voor de spiegel
 • Gebruiksgemak voor het hele gezin

Alle applicaties op één plek

Luister naar muziek of uw favoriete podcast op Spotify, kijk de volgende aflevering van een serie op Netflix, laat u inspireren door een make-up tutorial op YouTube of kijk een kort verhaal op Disney+ terwijl u de tanden van uw kinderen poetst. Profiteer van de vele andere apps die Google Play te bieden heeft en geniet optimaal van uw momenten voor de spiegel!

Welke SMART spiegel moet u kiezen?

Wij bieden verschillende spiegelontwerpen in combinatie met het smart paneel. We installeren twee soorten panelen in de spiegels, namelijk SmartPanel (Samsung) of SmartScreen (Google chromecast). Elk product biedt verschillende opties, afhankelijk van uw voorkeuren. Voor een vergelijking kunt u een kijkje nemen in onze tabel.

Breng ontspanning in de badkamer naar een hoger niveau

Verwen uzelf met maximale ontspanning na een lange dag met de SMART spiegel. Een warm bad en uw favoriete show? De luxe van onze spiegel. Op de SMART badkamerspiegel, kunt u gebruik maken van uw favoriete streamingdiensten, zoals Netflix en optimaal van uw ontspanning genieten! U kunt ook de ontspannen sfeer creëren met uw favoriete afspeellijst, waar u nummers en podcasts kunt opslaan. Geniet van het badkamer ritueel en neem wat tijd voor uzelf.

Tandenpoetsen wordt net zo leuk!

Verander een onpopulaire routine in een leuke activiteit. Dankzij de mogelijkheid om korte verhalen of educatieve video's direct op het smart paneel in de spiegel af te spelen, wordt tandenpoetsen een motiverende activiteit. Onze smart spiegel creëert een omgeving die kinderen betrekt bij het verzorgen van hun tandenen hen ook het belang van goede mondhygiëne kan bijbrengen. Met onze smart spiegel wordt het tandenpoetsen van kinderen niet alleen een klus, maar ook een plezierige ervaring vol plezier en vreugde. U kunt bijvoorbeeld dei Disney+ app gebruiken.

Ochtendstart in de badkamer

Blijf op de hoogte. Gebruik uw ochtendbadkamertijd voor de spiegel  om op de hoogte te blijven van het nieuws.. Luister naar het ochtendnieuws en de gebeurtenissen  rechtstreeks vanaf uw spiegel op uw favoriete streamingplatform of lees het nieuws op platforms zoals X.. Om in de juiste stemming te komen, luistert u naar uw favoriete nummers.. Combineer het aangename met het nuttige - ontvang verse informatie terwijl u zich klaarmaakt voor de dag.. 

100% rust met zelfzorg

Bent u uitgeput na een zware dag? De SMART spiegel zal de juiste metgezel voor u zijn tijdens uw avondverzorging. Perfecte make-upverwijdering terwijl u luistert naarontspannende muziek.. Op het Spotify-platform vindt u vele afspeellijsten die de juiste ontspannen spa-sfeer creëren. Dankzij de verstelbare verlichting van de LED-spiegel bereikt u de ideale lichtomstandigheden die u nodig heeft. De SMART spiegel zorgt voor de perfecte omgeving voor uw schoonheidsverzorging.

Sterkapsel en perfecte make-up

Komen uw klanten bij u met een duidelijk idee voor een nieuw kapsel of make-up? U kunt gemakkelijk alles overleggen en de inspiratie direct bekijken op het SMART apparaat, dat in de spiegel is ingebouwd. De Pinterest-app is hier bijvoorbeeld uitstekend voor. U kunt al nummers afspelen, of bekende films of series laten zien terwijl u werkt. Maar u hoeft geen eigenaar van een kapsalon of visagist te zijn om onze SMART spiegel te waarderen. Tover de perfecte make-up look tevoorschijn met onze Youtube-tutorial. Make-up aanbrengen en uw haar kammen wordt een leuke activiteit.

SmartPanel of SmartScreen?

SmartScreen with Google Chromecast

Stream muziek en video's via Google TV Chromecast naar het geïntegreerde 10" SmartScreen in de Artalo spiegel. Het activeren van uw slimme apparaat duurt slechts enkele minuten met uw smartphone of tablet. Vervolgens kunt u het SmartScreen bedienen met de afstandsbediening (die bij de spiegel wordt geleverd) en eenvoudig diensten zoals Netflix, HBO GO, YouTube of Spotify starten. Veel meer apps kunnen gemakkelijk worden gedownload op Google Play. Chromecast kan ook worden bediend met uw smartphone of tablet. De spiegel is uitgerust met een geïntegreerde Bluetooth-speaker en er is ook de mogelijkheid om externe speakers aan te sluiten. Het spiegeloppervlak in het SmartScreen-gebied van het scherm is volledig transparant, zodat u een helder beeld ziet. Het slimme apparaat vereist een constante stroomvoorziening. Dus als u kiest voor de optie om de spiegel direct op elektriciteit aan te sluiten, moet u voor een extra constante stroombron zorgen.

Samsung SmartPanel

Geniet van alle beschikbare apps op Google Play op het geïntegreerde 10.4" Samsung Smart Panel met Bluetooth-speaker in de Artalo spiegel. Luister naar muziek, kijk films en tv-shows, of lees 's ochtends het laatste nieuws. Het SmartPanel heeft een Android-besturingssysteem en een Full HD-display met een resolutie van 2000×1200 px. De SmartPanel spiegel wordt geleverd met een Samsung Pen, waarmee u het paneel gemakkelijk kunt bedienen. Dankzij PLS-technologie kunt u het scherm vanuit alle mogelijke hoeken zien.  Bovendien is het spiegeloppervlak in het SmartScreen-gebied van het scherm volledig transparant, zodat u een helder beeld ziet. Slimme apparaten vereisen een constante stroomvoorziening. Dus als u kiest voor de optie om de spiegel direct op elektriciteit aan te sluiten, moet u voor een extra constante stroombron zorgen.

SMART Paneel Specificaties

Parameter Samsung SmartPanel SmartScreen with Google Chromecast
Producent Samsung Google - Chromecastt
Schermgrootte/b> 10,5" 10"
Resolutie 2000 × 1200px (Full HD) 1280 × 800px (HD)
Speakers Geïntegreerd in zowel de spiegel als de tablet,
mogelijkheid om externe speakers aan te sluiten
Geïntegreerd in de spiegel,
mogelijkheid om externe speakers aan te sluiten
Controle Stylus Pen (inbegrepen), 
touch, via de Samsung Flow-app
Controller (inbegrepen), spraak, smartphone
Bevestiging Bedieningsbalk (aan/uit en volume) aan de zijkant van de spiegel,
inclusief magnetische balk voor het bevestigen van de Pen
Driver
Spraakopdrachten
Voorcamera ✓(verbergbaar)
Wifi
Bluetooth
SIM
Beschikbaarheid van applicaties Android-ondersteunde apps Chromecast 4-geschikte app
Systeem Android Chromecast 4 (Android TV)
Intern geheugen 64 GB 8 GB
RAM-geheugen 4 GB 2 GB
Aansluiten van externe speakers
Stroom Constante stroomvoorziening, aparte kabel Constante stroomvoorziening, aparte kabel
Spiegelen Alleen Android Alleen Android
Smartphone-koppeling Google Home, Google TV,
Samsung Flow
Google Home-app, Google TV

Ontdek ons assortiment SMART spiegels

Twijfelt u over uw keuze? Vi hjælper dig gerne. Neem contact met ons op:

 

info@artalo.nl

Naar boven